Ti si naša #rent4style djevojka.

Opći uvjeti poslovanja

Dobro došli na Rent4Style. Opći uvjeti poslovanja i korištenja internet stranice dostupne na adresi www.rent4style.com (buduće sestrinske stranice, aplikacije) odnose se na vas i na Rent4Style. Kao korisnike molimo vas da pažljivo pročitate ove uvjete najma i korištenja web stranice (dalje: Opći uvjeti) prije najma na internet stranici www.rent4style.com. Prihvaćanjem Općih uvjeta izjavljujete da ste se upoznali, razumjeli i suglasili s našim Uvjetima najma i korištenja internet stranice te da prihvaćate pravila i Uvjete navedene u njima. Ako niste suglasni s Općim uvjetima, molimo vas da ne koristite ovu stranicu. Ovi Uvjeti se primjenjuju na osobni najam koji je dio Usluga.

Informacije o trgovačkom društvu

RENT4STYLE J.D.O.O.
Vukovarska 2, 10310 Ivanić-Grad
OIB: 59136103374
+385976691110
matea.miljan@gmail.com

Opće odredbe

Ovi Uvjeti su pravno obvezujući ugovor između vas i Rent4Style-a. Prihvaćanjem ovih Uvjeta izjavljujete da ste osoba starija od 16 godina ili ako niste da ste dobili suglasnost roditelja ili skrbnika za sklapanje ovih Uvjeta. Vaš pristup Uslugama i njihovo korištenje na bilo koji način, znači da se slažete sa svim ovim Uvjetima, a ti Uvjeti ostaju na snazi dok pristupate Uslugama ili ih koristite. Ovi Uvjeti uključuju i sve dodatne odredbe i uvjete koje je objavio Rent4Style putem web mjesta i/ili aplikacije ili vam je na drugi način učinio dostupnim od strane Rent4Syle-a („Dodatni uvjeti“), a vi razumijete i slažete se da ćete korištenjem bilo koje naše usluge, pridržavati se i svih Dodatnih uvjeta. Usluga unajmljivanja proizvoda trenutno nije dostupna van okvira Republike Hrvatske. Jezik ugovora bit će isključivo hrvatski.

Vaš pristanak na obradu vaših osobnih podataka je dobrovoljan. Međutim, moramo naglasiti da ako se ne slažete s ovom obradom, nije moguće registrirati se i koristiti internetsku trgovinu.

Izmjene

Rent4Style u bilo kojem trenutku može bez odgovornosti suspendirati, izmijeniti ili prekinuti sve ili dio Usluga. Potičemo vas da povremeno provjeravate najnoviju ponudu naših usluga na stranici. Slično tome možemo ažurirati Sadržaj (koji uključuj opise, specifikaciju o proizvodima i uslugama) i zadržavamo pravo ukloniti bilo koji Sadržaj u bilo kojem trenutku iz bilo kojeg razloga prema vlastitom nahođenju i bez prethodne obavijesti. Rent4Style neće snositi nikakvu odgovornost za bilo kakve promjene u Uslugama.
Zadržavamo pravo izmjene ovih Uvjeta u bilo koje vrijeme obavještavajući vas o takvim promjenama na bilo koji razuman način, uključujući objavljivanje revidiranih Uvjeta na web stranici. Gornja traka „Zadnje ažuriranje“ označava kada su ovi Uvjeti zadnji put promijenjeni. Prema našem nahođenju možemo vas obavijestiti o određenim promjenama slanjem e-pošte na adresu e-pošte koja je povezana s vašim računom. Odgovorni ste da nam date svoju trenutnu adresu e-pošte kada kreirate račun i ako se vaša adresa e-pošte promijeni, odgovorni ste za ažuriranje iste.
Vaše daljnje korištenje Usluga uključujući unajmljivanje Proizvoda (kao što je definirano u nastavku) od nas, nakon bilo kakvih promjena ovih Uvjeta, značit će da prihvaćate takve promjene i da ste suglasni da vas obvezuju revidirani Uvjeti. Bilo kakve promjene Uvjeta neće se primjenjivati na bilo koji spor između vas i nas koji nastane prije datuma kada smo objavili revidirane Uvjete ili vas na drugi način obavijestili o takvim promjenama. Ako se ne slažete s novim Uvjetima više ne smijete pristupati ili koristiti Usluge.

Privatnost i osobni podaci

Vaše unošenje informacija putem Usluga regulirano je Pravilima privatnosti Rent4Style. Osobnim podacima kod fizičke osobe smatraju se njezino; (I)ime i prezime, (II) adresa prebivališta, (III) adresa elektroničke pošte, (IV) telefonski broj i (V) broj bankovnog računa s kojeg  se izvršava plaćanje naknade. Kod pravne osobe osobnim podacima smatraju se: (I) Ime, (II) OIB, (III) adresa sjedišta, (IV) adresa elektroničke pošte, (V) telefonski broj i (VI) broj bankovnog računa s kojeg se izvršava plaćanje. Osobnim podacima obrtnika smatraju se; (I) Ime obrta, (II) OIB obrta, (III) adresa sjedišta obrta, (IV) adresa elektroničke pošte, (V) telefonski broj, (VI) broj bankovnog računa na koji se prima plaćanje.
Za pregled trenutnih Pravila privatnosti Rent4Style kliknite ovdje.

Česta pitanja

Pogledajte naš online odjeljak FAQ za opće informacije o našim uslugama.

O našim uslugama

Kako pristupiti uslugama Rent4Style

Kako je u tekstu već navedeno, da biste pristupili Rent4Style Uslugama morate imati 16 ili više godina ili suglasnost roditelja ili skrbnika. Da biste koristili Usluge možda ćete se morati prijaviti za kreiranje računa (Moj račun), odabrati lozinku, korisničko ime (vaš korisnički ID Rent4Style) i dati nam određene informacije ili podatke. Prisežete da ćete nam dati točne, ažurirane, potpune i istinite informacije te da ćete ih ažurirati i održavati. Za svoj Rent4Style ID ne smijete odabrati ime koje nemate pravo koristiti ili ime druge osobe s namjerom da se lažno predstavljate. Možemo odbiti ili zahtijevati da promijenite bilo koji Rent4Style korisnički ID, lozinku ili druge podatke koje nam dajete prilikom registracije računa. Ne
smijete prenijeti svoj račun na bilo koga drugoga bez našeg prethodnog pismenog dopuštenja. Možete registrirati samo jedan račun. Usluge i proizvode koji su vam stavljeni na raspolaganje možete koristiti samo za svoju osobnu nekomercijalnu upotrebu, a ne u ime ili u korist bilo koje treće strane. Ako je vaša upotreba Usluga ili Proizvoda zabranjena ovim Uvjetima ili bilo kojim Dodatnim uvjetima ili primjenjivim zakonima tada niste ovlašteni koristiti Usluge ili Proizvode. Isključivo ste odgovorni za bilo koju upotrebu bilo koje Usluge ili Proizvoda kojim se krše ovi Uvjeti, Dodatni uvjet ili zakoni. Ne smijete dijeliti svoj račun (uključujući Rent4Style korisnički ID ili lozinku) ni s kim i morate zaštititi svoje podatke. Isključivo ste odgovorni za sve aktivnosti povezane uz vaš Račun, uključujući i sve troškove nastale korištenjem vašeg Računa. Možemo iz bilo kojeg razloga ograničiti pristup Uslugama i Proizvodima kao i otkazati ili zabraniti Uslugu iz bilo kojeg razloga prema vlastitom nahođenju ili ako utvrdimo ili sumnjamo da koristite Usluge ili Proizvode u svrhu prijevare ili komercijalne svrhe ili bilo koje druge svrhe koje krše ove Uvjete i Dodatne uvjete.

Rezervacija i najam

Ugovor o kratkoročnom najmu Proizvoda (dalje u tekstu: Ugovor)  smatra se sklopljenim kada Stranka dovrši narudžbu odabranog Proizvoda na internetskim stranicama Rent4Style-a i o tome dobije pismenu potvrdu elektroničkim putem. Potvrda o sklapanju ugovora sadrži obavijest o roku dostave, služi kao dokaz o sklapanju Ugovora i ispostavlja se zajedno s primjerkom Ugovora Stranki na adresu elektroničke pošte koju sama odredi tijekom postupka narudžbe Proizvoda. Ugovor se obvezno sklapa u pismenom obliku elektroničkim putem uz obvezno navođenje osobnih podataka i Rent4Style-a i Stranke.

U području zaštite Osobnih podataka Rent4Style obvezuje se poštivati sva Strankina prava zajamčena mjerodavnim pozitivnim propisima Republike Hrvatske. Rent4Style osobito se obvezuje da neće koristiti Osobne podatke suprotno svrhama Ugovora te da će štititi njihovu tajnost. Ugovorni odnos započinje trenutkom sklapanja Ugovora, a prestaje danom uzajamnog podmirenja svih međusobnih obveza, odnosno dugovanja koja temeljem Ugovora nastanu između Rent4Style-a i Stranke. Redoviti način prestanka Ugovora je uredno i pravovremeno preuzimanje zapakiranog Proizvoda od strane Rent4Style-a.  Ugovorom se redovito ugovara pravo Stranke na korištenje Proizvoda na ukupno 4 dana, a iznimno i na više dana u slučajevima da Stranka traži isto od Rent4Style-a i da Rent4Style isto odobri.
U redovitim slučajevima prvim danom korištenja smatra se dan dostave, a posljednjim danom korištenja smatra se treći ili četvrti dan od dana dostave. Trećim danom smatra se ako je dostava stigla u petak, a ako je stigla u četvrtak onda se računa četiri dana. Povrat uvijek mora biti u ponedjeljak, ako drugačije nije dogovoreno uz pisani pristanak Rent4Style-a. Rent4Style obvezuje se na svojim internetskim stranicama objaviti poveznicu na službene internetske stranice dostavljačke službe GLS na kojima se mogu pronaći sve informacije o njihovom rasporedu i pravilima dostave.
Proizvod je odjevni predmet ili modni dodatak ili ostalo što je ponuđeno za najam na internetskoj stranici Rent4Style. Zapakirani proizvod sastoji se od Proizvoda, Rent4Style torbe, trakice, zaštitnog najlona. U slučaju uništenja, većeg oštećenja ili trajnog prljanja popratne ambalaže (Rent4Style torba, vrećica, traka), Stranka je dužna platiti 8 kn za vrećicu, 120 kn za torbu i 10 kuna za trakicu.
Ako unajmite proizvod putem našeg servisa za najam, naknada za najam uključivat će troškove pokrića najma i djelomično troškove dostave. Rent4Style zadržava pravo izmijeniti naknadu za najam ili dostupnost bilo kojeg proizvoda prema vlastitom nahođenju i bez prethodne obavijesti.

Dostava i preuzimanje Proizvoda

Morate nam dati točne podatke za dostavu kako bismo vam mogli pravovremeno isporučiti proizvode. Odgovorni ste za pružanje točnih podataka o dostavi za isporuke i za ažuriranje podataka o dostavi za vaš račun. Ako nam date adresu za dostavu koja je nevažeća ili na kojoj ne možete sigurno prihvatiti Proizvode nakon isporuke, ili ako svoje podatke o dostavi ne održavate ažuriranima, isključivo ste odgovorni za bilo kakav gubitak, krađu ili štetu za proizvode. Nakon dostave na naznačenu adresu, između vas i nas, bit ćete isključivo odgovorni za stanje svakog proizvoda sve dok ne vratite takav proizvod (uključujući dok je u transportu). Zadržavamo pravo odbiti, otkazati ili zabraniti bilo koje iznajmljivanje ili prodaju Proizvoda iz bilo kojeg razloga. Molimo pogledajte naš odjeljak FAQ za više informacija o isporukama. Osim toga morate nam dati točne podatke i za prikup proizvoda, ako adresa nije ista kao adresa za dostavu i osigurati da Proizvod bude predan na točno dogovoreni dan
dostavnoj službi, u ovom slučaju ponedjeljak (treći ili četvrti dan najma), osim ako pismenim putem nije drugačije dogovoreno. Ako ovo nije ispoštovani, ovim nam dajete pravo naplate nepovratne naknade za svaki dan kašnjenja.

Rent4Style se obvezuje djelomično o svom trošku (ostatak troška dostave pokriva Stranka) organizirati pravovremenu dostavu potpuno ispravnog i čistog Proizvoda stranci na adresu unutar Republike Hrvatske koju Stranka odredi, a na dan koji je stranka odabrala na kalendaru rezervacija. Dostava se u pravilu vrši četvrtkom ili u iznimnim situacijama petkom, a povrat proizvoda je uvijek u ponedjeljak (treći ili četvrti dan od primitka Proizvoda, ovisno je li Proizvod stigao u četvrtak ili petak). Proizvod je moguće dostaviti u tekućem tjednu u četvrtak ili petak, ako je narudžba bila u utorak do 10 sati ujutro po našem vremene. U
protivnom Proizvod neće stići na vrijeme i Rent4Style ne preuzima odgovornost za to.
Moguće su iznimne situacije i zahtjevi po pisanom upitu Stranke i pisanom pristanku Rent4Style-a prema čemu se vrijeme dostave određuje dogovorom. Rent4Style obvezuje se organizirati pravovremeno preuzimanje Proizvoda po prestanku Ugovora s adrese unutar Republike Hrvatske na koju je Proizvod dostavljen ili na drugu adresu ako je na vrijeme navedeno, a najkasnije rok za ažuriranje adrese je do 10h ujutro po našem vremene u četvrtak. Prikup se naručuje u petak do 10h ujutro, a GLS dolazi po paket u ponedjeljak ako nije drugačije dogovoreno. Stranka je dužna predati paket u ponedjeljak ili ovim prihvaća našu mogućnost da naplatimo bespovratnu naknadu terećenjem računa po
svakom danu kašnjenja. Dostava i preuzimanje se odvijaju u skladu s radnim vremenom dostavne službe GLS-a. Ako Stranka na dogovoreni dan preuzimanja otkaže preuzimanje iz bilo kojeg razloga, primjenjuju se pravila o neopravdanom kašnjenju Stranke i pokreće se naplata naknade za kašnjenje.

Naknada za kašnjenje

Ako ne vratite jedan ili više proizvoda do datuma povrata proizvoda ovime nas ovlašćujete (ili našu treću stranu za obradu plaćanja) da možemo terećenjem vašeg računa naplatiti bespovratnu naknadu po svakom danu kašnjenja. Osim toga morate nam dati točne podatke i za prikup Proizvoda, ako adresa nije ista kao adresa za dostavu i osigurati da Proizvod bude predan na točno dogovoreni dan dostavnoj službi, u ovom slučaju ponedjeljak (treći ili četvrti dan od dostave Proizvoda), osim ako pismenim putem nije drugačije dogovoreno. Molimo pogledajte naš odjeljak s čestim pitanjima za primjenjive datume povrata proizvoda i trenutne naknade za zakašnjenje koje se naplaćuju za svaki dan kada proizvod nije vraćen. Vraćanje unajmljenih Proizvoda: slažete se da ćete svaki Proizvod vratiti u Rent4Style do
datuma povrata za takav Proizvod navedenog na vašem mrežnom računu. Možemo, ali nismo dužni, dopustiti vam da produžite razdoblje najma za Proizvod (obavezno kontaktiranje Rent4Style-a i pismeno dopuštenje), uz plaćanje unaprijed svih dodatnih naknada koje se primjenjuju na taj Proizvod za vrijeme produljenja. Nepravovremeno vraćanje proizvoda predstavlja kršenje naših Uvjeta i možemo ukinuti vaš račun, teretiti vaš račun za naknade za kašnjenje do maksimalne naknade za kašnjenje, i/ili poduzeti druge pravne radnje.

Rent4Style ambalaža za dostavu i povrat

Uz isporuku proizvoda, Rent4Style vam osigurava i povratnu ambalažu (povratno pakiranje) kao i upute za vraćanje Rent4Style proizvoda. Upute će biti ili u pakiranju ili poslane putem maila ili neke druge društvene mreže. Povratno pakiranje uključuje torbu u kojoj je proizvod stigao, zaštitnu trakicu i zaštitni najlon za haljinu. Ne smijete sadržati, prodati ili prenijeti (osim nama) bilo koju torbu ili proizvod s oznakom Rent4Style, kao i bilo koji drugi Proizvod koji ste od nas naručili. Ako pakiranje nije vraćeno, ovim nas ovlašćujete (ili našu treću stranu za naplatu) da naplatimo bespovratno naknadu za pakiranje. Pogledajte naš odjeljak s čestim pitanjima za trenutačni iznos koji naplaćujemo za naknade za nepovrat (uključujući torbe za odjeću, trakice, zaštitnu foliju).

Izgubljeni predmeti

Nismo odgovorni za bilo kakve osobne ili druge predmete ostavljene u Proizvodima ili koji su vraćeni na Rent4Style u pakiranju za povrat. Ako smatrate da ste nam slučajno ili na drugi način poslali takve artikle, obratite se korisničkoj službi što je prije moguće. Možemo, ali nismo dužni, pomoći vam u pokušaju lociranja takvih predmeta na vaš zahtjev i ne preuzimamo nikakvu odgovornost ako ne uspijemo locirati takve predmete. Nepravovremeno vraćanje proizvoda predstavlja kršenje naših Uvjeta i možemo ukinuti vaš račun, teretiti vaš račun u iznosu naknade za kašnjenje do maksimalne naknade za kašnjenje i/ili poduzeti druge pravne radnje.

Povrat putem dostavne službe

Dužni ste koristiti Pakiranje za povrat koje vam nudimo, kao i prijevoznika koji je paket dostavio, u ovom trenutku GLS dostavu službu. Rent4Style neće biti odgovoran za gubitak, krađu ili oštećenje Proizvoda koji su nam poslati putem bilo kojeg prijevoznika osim prijevoznika koji je naveden na našem pakiranju. Rent4Style ne šalje proizvode trenutno izvan Republike Hrvatske i ne smijete nam vraćati Proizvode izvan Republike Hrvatske bez našeg prethodnog pismenog dopuštenja.

U slučaju da izgubite ili oštetite Povratnu ambalažu koju nudimo, bit ćete odgovorni da nam vratite Proizvod u vlastitom pakiranju, o svom trošku. Nadalje, prihvaćate da korištenje bilo kojeg pakiranja ili prijevoznika osim našeg pakiranja za povrat i prijevoznika koji je na njemu naveden može dovesti do kašnjenja isporuke i dodatnih naknada za dostavu za koje Rent4Style neće biti odgovoran. Vi ćete biti isključivo odgovorni za sva takva kašnjenja, naknade za kašnjenje, dodatne naknade za dostavu i bilo kakvu štetu na proizvodima. Osim toga, ovim prihvaćate da u slučaju gubitka ambalaže možemo vaš račun teretiti za bespovratnu naknadu na iznos povratne ambalaže.

Naplata i plaćanja

Kako funkcionira plaćanje

Kada naručite najam za Proizvod, ovime ovlašćujete Rent4Style da tereti vašu platnu karticu ili drugi instrument plaćanja (“Način plaćanja”) za naknadu za iznajmljivanje. Morate osigurati da je vaš način plaćanja u svakom trenutku valjan i ažuran. Odgovorni ste za pružanje potpunih i točnih podataka o naplati i kontakt podacima Rent4Style-u i obavještavanje Rent4Style-a o svim promjenama tih informacija. Rent4Style teretit će vaš račun prema vašem načinu plaćanja u iznosu naknade za najma odmah nakon vaše narudžbe za najam. Rezervacija Proizvoda putem Usluga je narudžba za najam tog Proizvoda, bez
obzira na to koliko je unaprijed taj Proizvod rezerviran. Koristimo procesor plaćanja treće strane (“Obrađivač plaćanja”) za naplatu bilo koje plaćene usluge putem računa za plaćanje povezanog s vašim računom (vaš “račun za naplatu”). Odabirom korištenja plaćenih usluga, suglasni ste da ćete nam, putem Obrađivača plaćanja, platiti sve naknade po cijenama koje su tada na snazi ​​za bilo koju upotrebu takvih plaćenih usluga u skladu s primjenjivim uvjetima plaćanja i ovlašćujete nas putem Obrađivača plaćanja, za naplatu odabranog načina plaćanja. Slažete se da ćete izvršiti plaćanje pomoću tog odabranog načina plaćanja, ali ako Obrađivač plaćanja nije u mogućnosti naplatiti vaš željeni način plaćanja, ovlašćujete nas da koristimo bilo koji način plaćanja pohranjen u evidenciji za vaš račun za naplatu. Zadržavamo pravo obustaviti ili otkazati narudžbu o najmu ili ukinuti vaš pristup Uslugama u slučaju da ne možemo uspješno naplatiti navedeni način plaćanja. Nismo odgovorni za pogreške Obrađivača plaćanja i zadržavamo pravo da ispravimo sve pogreške ili pogreške koje napravimo mi ili Obrađivač plaćanja, čak i ako jesmo ili je naš Obrađivač plaćanja već zatražio ili primio plaćanje. Ako mi, putem Obrađivača plaćanja, ne primimo uplatu od vas, slažete se da ćete na zahtjev platiti sve dospjele iznose na vašem računu za naplatu. Za promjenu načina plaćanja idite na postavke računa. Za brisanje načina plaćanja ili ukidanje autorizacije plaćanja, kontaktirajte nas na naš info@rent4style.com ili +385915459662.

Trošak usluga

Možemo vam naplatiti pristup i korištenje dijela Usluga ili Proizvoda. Zadržavamo pravo izmjene naknade. Vi ste isključivo odgovorni za: (i) naknade za sve plaćene usluge koje naručite i koje nisu otkazane u skladu s našom politikom otkazivanja, (ii) cijenu bilo kojeg proizvoda koji se ne vraća u skladu s našim pravilima i (iii) sve naknade za kašnjenje, oštećenje ili gubitak Proizvoda. Za više informacija o našim uslugama, uključujući cijene i naknadu i politiku otkazivanja kliknite na FAQ. Napominjemo da se sve cijene, naknade i uvjeti plaćanja koji su vam predstavljeni u procesu korištenja ili prijave za plaćene Usluge smatraju dijelom ovih Uvjeta.

Ostali uvjeti povezani s proizvodima i uslugama

Korištenje proizvoda

Suglasni ste da ćete s Proizvodima postupati s velikom pažnjom. Pokrivanje najma koje pružamo pokriva normalno trošenje, ali vi ste odgovorni za bilo kakav gubitak, uništenje ili oštećenje Proizvoda iz bilo kojeg razloga, uključujući krađu, gubitak, tajanstveni nestanak, požar, velike mrlje ili bilo koji drugi uzrok .
“Normalno trošenje” znači manje mrlje, minimalno popucani šavovi, izgubljene perlice, zaglavljeni patentni zatvarači, neugodan miris nastao od znojenja ili druga manja oštećenja koja su pokrivena pokrićem najma. Ako vratite Proizvod koji je oštećen iznad normalnog trošenja (a koji obuhvaća; paljenje,
bušenje, rezanje, skraćivanje, prekrajanje, trganje, vidljive i tvrdokorne mrlje kao i trajno oštećenje materijala) koji samim time uzrokuje trajnu neupotrebljivost i/ili neisplativost Proizvoda, tada nas ovlašćujete (ili našu treću stranu za obradu plaćanja) da naplatimo bespovratnu naknadu za popravak ili zamjenu Proizvoda, prema našem nahođenju, prema originalnoj maloprodajnoj cijeni ili cijeni usporedive vrijednosti za proizvod. Stranka ne smije prati, glačati, strojno sušiti niti ikako drugačije mehanički niti kemijski tretirati Proizvod i/ili popratnu ambalažu. Ako Stranka ili osoba za koju Stranka odgovara prekrši tu zabranu primjenjuju se pravila o naplati štete.

Opisi proizvoda i usluga

Možemo, prema vlastitom nahođenju, dati popise, opise ili fotografije i video materijale Proizvoda koji su dostupni u Uslugama, kao i reference i veze na Proizvode, ali ne jamčimo da su popisi, opisi ili fotografije i video materijali proizvoda točni, potpuni, pouzdani, aktualni ili bez grešaka ili da će bilo koji Proizvodi biti dostupni, čak i ako je tako navedeno u našim Uslugama. Takve informacije i dostupnost bilo kojeg Proizvoda podložni su promjeni u bilo kojem trenutku bez prethodne obavijesti. Određene težine, mjere i slični opisi su približni i služe samo radi praktičnosti. Ulažemo razumne napore za točan prikaz atributa proizvoda, uključujući primjenjive boje, međutim stvarne boje koje vidite ovisit će o vašem računalnom
sustavu i ne možemo jamčiti da će vaše računalo (uključujući pametni telefon ili sličan uređaj) točno prikazati takve boje. Cijene prikazane za proizvode i usluge navedene su u službenoj valuti Republike Hrvatske (kuna), osim ako nije drugačije naznačeno. Cijene i dostupnost proizvoda na našoj Rezervnoj usluzi nisu potvrđene dok se primjenjivi proizvodi ne isporuče; ako Proizvod više nije dostupan, kontaktirat ćemo vas za upute prije slanja ili otkazati vašu narudžbu i obavijestiti vas o takvom otkazivanju. Dostupnost bilo kojeg popisa, opisa ili fotografije i video materijala Proizvoda putem Usluga ne podrazumijeva našu potporu takvog Proizvoda ili povezanost s dobavljačem takvog Proizvoda.

Usporedbe cijena

Za dio proizvoda Rent4Style navest će višu referentnu cijenu u kombinaciji s nižom cijenom po kojoj kupci mogu unajmiti Proizvod. Koristimo ove cjenovne uvjete online: “Originalna maloprodaja” za artikle robne marke: Predmeti robnih marki obično su u izvrsnom stanju, ali su ih nosili drugi članovi Rent4Style-a (u nastavku: R4S-a). “Izvorna maloprodajna cijena” prikazana uz bilo koji predmet robne marke cijena je po kojoj je proizvođač predložio da trgovci na malo na tržištu, uključujući robne kuće i specijalizirane prodavače, prodaju artikl u novom stanju. Za razliku od tradicionalnih trgovaca, artikli obično ostaju na našim stranicama više sezona stoga ne možemo jamčiti da ova cijena odražava prevladavajuću tržišnu cijenu artikla u bilo kojem trenutku u bilo kojoj geografskoj regiji. Ako je ova cijena važan čimbenik
u vašim odlukama o najmu, potičemo vas da provedete vlastito istraživanje i usporedbu kupovine.
“Usporediva vrijednost” za ekskluzivne artikle: Ekskluzivni predmeti obično su u izvrsnom stanju, ali su ih nosili drugi članovi R4S-a. Artikli navedeni s cijenom “usporedive vrijednosti” dio su ekskluzivnih linija odjeće kreiranih samo za R4S, ali ih mogu prodavati i drugi trgovci. Cijena usporedive vrijednosti temelji se na procjeni cijena za novu usporedivu robu koja se prodaje negdje drugdje na tržištu. Naše cijene usporedive vrijednosti temelje se na podacima našeg proizvođača i u nekim slučajevima, dizajnera proizvoda, a pregledava ih naš iskusni tim kupaca. Za razliku od tradicionalnih trgovaca, artikli obično ostaju na našim stranicama više godišnjih doba. Zbog toga ne možemo jamčiti da ova cijena odražava
prevladavajuću tržišnu cijenu u bilo kojem trenutku u bilo kojoj geografskoj regiji za slične artikle. Ako je ova cijena važan čimbenik u vašim odlukama o najmu, potičemo vas da provedete vlastito istraživanje i usporedbu kupovine.

Informacije koje pružaju kupci

Morate dati aktualne, potpune i točne podatke za svoj račun za naplatu. Morate odmah ažurirati sve podatke kako bi vaš račun za naplatu bio ažuriran, potpun i točan (kao što je promjena adrese za naplatu, broja kreditne kartice ili datuma isteka kreditne kartice). Ako je vaš način plaćanja otkazan iz bilo kojeg razloga (npr. zbog gubitka ili krađe) ili ako postanete svjesni potencijalne povrede sigurnosti, kao što je neovlašteno otkrivanje ili korištenje vašeg korisničkog ID-a ili lozinke, morate nas odmah obavijestiti i ažurirati vaš način plaćanja. Promjene takvih podataka mogu se izvršiti u postavkama vašeg računa.

Kako otkazati rezervaciju

Možete otkazati Proizvod naručen pomoću naše Rezervacijske usluge podložno našim naknadama i pravilima za otkazivanje. Molimo pogledajte naš odjeljak FAQ za više informacija o našim naknadama i pravilima za otkazivanje usluge rezervacije. Osoba može odustati od najma Proizvoda uz vraćanje punog iznosa naknade za najam 10 dana prije zakazanog datuma najma. Ako osoba odustane od najma unutar 7 dana do dana najma, sredstva će biti vraćena na Korisnički račun u obliku bona kojeg Stranka u punom iznosu može koristiti za idući najam. Ako osoba odustane od najma haljine 2 radna dana prije dana najma nije moguć povrat sredstava i Stranka je dužna bez odgode o tome obavijestiti Rent4Style.

Zamjena proizvoda

Zamjena proizvoda je moguća, ako je drugi Proizvod dostupan i ako postoji dovoljno dugačak rok da Proizvod bude dostavljen na vrijeme.

Cijene

Sve cijene navedene u internetskoj trgovini dane su u hrvatskim kunama, uključujući zakonski porez na dodanu vrijednost. Osim toga, postoje troškovi dostave, čiji jedan dio plaća Rent4Style, a jedan dio Stranka. Točne iznose naknade pogledajte klikom na FAQ. Ovi troškovi se obračunavaju odvojeno. Prije slanja narudžbe ponovno će se prikazati cijena, uključujući sve primjenjive poreze na dodanu vrijednost i troškove dostave. Cijena koja je istaknuta na kraju narudžbe je konačna cijena. Rent4Style i Stranka su vezani za ovu cijenu. Nakon toga, cijena se više neće mijenjati, čak i ako Rent4Style kasnije smanji
ili podigne cijenu robe. Osim toga, Rent4Style zadržava pravo da u okviru postojećeg zakonodavstva prilagodi cijene u internetskoj trgovini, ponudi nove proizvode i ponudi ili okonča popuste.
Stranka sva plaćanja u korist Rent4Style temeljem Ugovora uvijek vrši izravnom uplatom na
tvrtkin bankovni račun u Erste banci BROJ RAČUNA, a koji se navodi u Ugovoru i na izdanom računu.
Rent4Style pričekat će s otpremanjem Proizvoda Stranci dok se ne uvjeri u primitak uplate ili dok od Stranke ne dobije bankovnu potvrdu o uplati ili drugi dokaz o uplati. Rent4Style obvezuje se Stranci dostaviti račun elektroničkim putem nakon što se uvjeri u primitak uplate dugovanog iznosa.

SADRŽAJ

Vlasništvo i korištenje intelektualnog vlasništva

Naš sadržaj

Mi i/ili naši dobavljači i davatelji licenci posjedujemo Proizvode i Usluge (uključujući povezani softver, kod, podatke i informacije u vezi s njima) te vlasničke metode i sustave koji se koriste za pružanje Usluga (zajedno, “Naša svojina”), materijale, tekst, grafika, podaci, članci, fotografije, video, slike, ilustracije, informacije i drugi sadržaj koji smo mi učinili dostupnim ili prikazanim putem Usluga (zajedno, “Naši materijali”) i određeni zaštitni znakovi, uslužni znakovi, imena i logotipi , uključujući, ali ne ograničavajući se na, RENT4STYLE (“Oznake” i zajedno s Našom imovinom i našim materijalima, zajedno, “Sadržaj”). Slažete se i prihvaćate da je Sadržaj: (i) zaštićen autorskim pravima, (ii) podložan drugim intelektualnim i vlasničkim pravima i zakonima i (iii) u našem vlasništvu ili našim dobavljačima i davateljima licenci. Osim ako je izričito dopušteno u ovim Uvjetima, Sadržaj se ne smije kopirati, mijenjati, reproducirati, ponovno objavljivati, objavljivati, prenositi, prodavati, nuditi na prodaju, nuditi u najam, redistribuirati ili na bilo koji drugi način koristiti bez našeg prethodnog pismenog dopuštenja i prethodnog pismenog dopuštenja našeg davatelja licenci.
U skladu s ovim Uvjetima i samo dok vam je dopušteno koristiti Usluge, dajemo vam neprenosivo, nepodlicencirano, neisključivo, opozivo, ograničeno pravo i licencu za (a) instalaciju, pristup i koristite našu aplikaciju na bilo kojem pojedinačnom, kompatibilnom osobnom uređaju koji posjedujete ili kontrolirate, i (ii) pristupite i koristite druge aspekte Usluga, u svakom slučaju isključivo za svoju osobnu, nekomercijalnu upotrebu. Aplikacija vam je licencirana (nije prodana). Ako ne postupite u skladu s bilo kojim od odredbi ili uvjeta ovih Uvjeta, morate odmah prestati koristiti Aplikaciju i ukloniti (odnosno deinstalirati i izbrisati) aplikaciju sa svog mobilnog uređaja. Obećavate da ćete se pridržavati svih obavijesti o autorskim pravima, pravila o zaštitnim znakovima, informacija i ograničenja sadržanih u ili
priloženih bilo kojem Sadržaju, te da nećete koristiti, kopirati, reproducirati, mijenjati, prevoditi, objavljivati, emitirati, prenositi, distribuirati, izvoditi, prenositi, prikazivati, licencirati, prodavati, komercijalizirati ili na drugi način iskorištavati bilo koji Sadržaj u bilo koju svrhu. Ne smijete mijenjati, objavljivati, prenositi, sudjelovati u prijenosu, prodaji, najmu, reproducirati (osim kako je izričito navedeno u ovim Uvjetima), stvarati izvedena djela na temelju ili na drugi način iskorištavati bilo koji sadržaj ili usluge. Ne smijete koristiti naše trgovačke nazive, zaštitne znakove, oznake usluga ili logotipe u vezi s bilo kojim proizvodom ili uslugom koji nisu naši ili na bilo koji način koji bi mogao izazvati zabunu.
Ništa što se nalazi na Stranici ne smije se tumačiti kao davanje bilo kakvog prava na korištenje bilo kojeg trgovačkog naziva, zaštitnih znakova, uslužnih znakova ili logotipa bez izričitog prethodnog pismenog pristanka vlasnika.

Vaš sadržaj

Sve što objavite, prenesete, podijelite, pohranite, pružite ili na drugi način učinite dostupnim putem Usluga je “korisnički podnesak”. Ne jamčimo nikakvu povjerljivost u odnosu na vaše korisničke priloge, a drugi ih mogu vidjeti. Vi ste isključivo odgovorni za sve korisničke priloge koje pošaljete ili na drugi način pružite Uslugama. Izjavljujete da su (a) svi vaši Korisnički podnesci točni, potpuni, ažurni i u skladu s ovim Uvjetima i svim primjenjivim zakonima, pravilima i propisima, i (b) da posjedujete ili imate potrebna prava, licence, privole i dopuštenja, bez potrebe za ikakvim dopuštenjem ili plaćanjem bilo koje druge osobe ili subjekta. Odričete se svih moralnih prava u Korisničkim podnescima koji vam mogu biti dostupni u bilo kojem dijelu svijeta i potvrđujete da takva prava nisu potvrđena. Niti jedan Korisnički podnesak neće biti podložan nikakvoj obvezi, bilo da se radi o povjerljivosti, pripisivanju ili na neki drugi način, s naše strane i nećemo biti odgovorni za bilo kakvu upotrebu ili otkrivanje bilo kojeg Korisničkog podneska.
Osim toga, ako nam date bilo kakve ideje, prijedloge ili druge materijale (“Povratne informacije”), bilo da se odnose na Usluge ili na neki drugi način, takve Povratne informacije smatrat će se kao Korisnički podnesak i ovime potvrđujete i slažete se da takve Povratne informacije nisu povjerljive, te da je vaše pružanje takvih povratnih informacija besplatno, željeno i bez ograničenja te ne stavlja Rent4Style pod bilo kakvu obvezu. Ovime dajete Rent4Style-u i našim podružnicama trajnu, neisključivu, neopozivu, besplatnu, podlicencu (kroz više razina) i prenosivu (u cijelosti ili djelomično) svjetsku licencu za korištenje, uređivanje, reproduciranje, prenošenje, prikazivanje, izlaganje, distribuiranje, pripremanje,
komentiranje, modificiranje, prikazivanje, izvođenje Korisničke podneske u vezi s Uslugama. Imamo pravo, ali ne i obvezu, nadzirati, skenirati, pregledavati, analizirati, pohranjivati, mijenjati ili ukloniti bilo koju informaciju (uključujući sve Korisničke podneske primljene od vas), te nadzirati, pregledavati ili analizirati vaš pristup ili korištenje Usluga, u svakom slučaju, ručno, automatizirano ili na drugi način te u svakom slučaju u bilo koju svrhu, uključujući svrhe koje mogu biti opisane u Politici privatnosti. Možemo poduzeti
odgovarajuće mjere protiv vas ili vaših korisničkih priloga ako kršite naša prava ili prava bilo koje treće strane ili bilo koju drugu odredbu ovih Uvjeta. To može uključivati, ali nije ograničeno na, uklanjanje ili izmjenu korisničkih priloga, ukidanje vašeg računa i/ili prijavljivanje vas tijelima za provedbu zakona. Prihvaćate da je sav sadržaj, uključujući korisničke podneske, kojemu pristupate tijekom korištenja Usluga na vlastitu odgovornost i da ćete biti isključivo odgovorni za bilo kakvu štetu ili gubitak vama ili bilo kojoj drugoj strani koji iz toga proizlazi.

Materijali trećih strana

Određene funkcije Usluge mogu sadržavati poveznice ili veze na web-mjesta, usluge, informacije, usluge, proizvode ili druge materijale trećih strana ili na drugi način učiniti dostupnim pristup web stranicama trećih strana koji nisu u vlasništvu ili pod kontrolom Rent4Style-a (“Materijali trećih strana”) , ili dopustiti usmjeravanje ili prijenos takvih Materijala trećih strana, uključujući putem poveznica. Kada pristupate ili koristite bilo koji materijal treće strane, upućujete nas da pristupimo, usmjerimo i prenesemo vam primjenjive materijale trećih strana. Vaša upotreba Materijala trećih strana na vlastitu je odgovornost i
podliježe svim dodatnim uvjetima, uvjetima i pravilima primjenjivim na takve Materijale trećih strana (kao što su uvjeti usluge ili politike privatnosti pružatelja takvih materijala trećih strana).


Rent4Style nema kontrolu nad, ne podržava i ne preuzima nikakvu odgovornost za materijale treće strane, uključujući sadržaj, točnost, valjanost, pravovremenost, pouzdanost, potpunost, kvalitetu, zakonitost, korisnost, sigurnost ili praksu ili mišljenja izraženo u bilo kojem Materijalu treće strane. Osim toga, Rent4Style nema obvezu nadzirati, provjeravati, cenzurirati ili uređivati ​​sadržaj bilo kojeg materijala treće strane, a možemo blokirati ili onemogućiti pristup bilo kojem materijalu treće strane (u cijelosti ili djelomično) putem Usluga na bilo kojem mjestu. Osim toga, dostupnost bilo kojeg materijala treće strane putem Usluga ne podrazumijeva našu potporu ili povezanost s bilo kojim davateljem takvih
materijala trećih strana, niti takva dostupnost stvara bilo kakav pravni odnos između vas i bilo kojeg takvog pružatelja. Potičemo vas da budete svjesni kada napustite Usluge i da pročitate odredbe i uvjete i politiku privatnosti svake web stranice ili usluge treće strane kojoj pristupate ili koju koristite. Pristupanjem ili korištenjem Usluga oslobađate nas od svake odgovornosti koja proizlazi iz vašeg pristupa ili korištenja bilo kojeg Materijala trećih strana i oslobađate nas od odgovornosti. Ako postoji spor između sudionika na ovoj stranici ili Uslugama, ili između korisnika i bilo koje treće strane, uključujući u vezi s bilo kojim Materijalima trećih strana, slažete se da Rent4Style nema nikakvu obvezu uključiti se i da ste
isključivo vi odgovorni za takve sporovima.

Ocjene i recenzije

Naše usluge vam mogu omogućiti ocjenjivanje i objavljivanje recenzija proizvoda. Sve ocjene ili recenzije koje ste dali smatraju se korisničkim podnescima i regulirani su ovim Uvjetima. Rent4Style ne podržava ocjene i recenzije i ne predstavljaju stavove Rent4Style-a ili bilo kojeg pridruženog ili partnera Rent4Style-a. Rent4Style ne preuzima odgovornost za bilo kakve ocjene i recenzije ili za bilo kakve zahtjeve, obveze ili gubitke koji proizlaze iz ocjena ili recenzija ili se odnose na njih. Zadržavamo pravo izmijeniti, ukloniti ili isključiti bilo koju ocjenu i/ili recenziju iz bilo kojeg razloga u bilo koje vrijeme, bez prethodne obavijesti.

Dostavne službe

Rent4Style može s vremena na vrijeme angažirati kurire treće strane (“Kuriri”) kako bi olakšali dostavu Proizvoda. Kuriri su neovisni izvođači, a ne zaposlenici, partneri, agenti ili primatelji franšize Rent4Style. Rent4Style ne snosi odgovornost ili odgovornost za bilo kakve usluge dostave koje pružaju kuriri, niti bilo kakve pogreške ili pogrešne prikaze koje je napravio bilo koji od njih. Ako se odlučite za dostavu proizvoda kurirskom službom, slažete se da ćete snositi odgovornost za primitak Proizvoda koji se dostavljaju na navedeno mjesto za isporuku. Rent4Style preporučuje da osigurate sigurnu lokaciju na kojoj možete fizički primiti Proizvod(e) (uključujući i od kurira), a Rent4Style ne snosi odgovornost za proizvode koje ste vi, kurir ili na neki drugi način ostavili bez nadzora. Ovime potvrđujete da Rent4Style ne nadzire, ne usmjerava, ne kontrolira il ne prati pružanje usluga Kurira. Bilo kakve interakcije ili sporovi između vas i kurira su isključivo između vas i tog kurira. Rent4Style i njegovi davatelji licence neće imati nikakvu odgovornost, obvezu ili odgovornost za bilo kakvu interakciju između vas i bilo kojeg kurira.

Pristanak za primanje povremenih poruka

Korištenjem Usluga pristajete na primanje komunikacija od nas, uključujući informativne tekstualne poruke (kao što su u svrhu obavještavanja o statusu vaše narudžbe, slanja podsjetnika, olakšavanja sekundarne autentifikacije i pružanja drugih informacija o transakciji) na telefonski broj koje pružate na bilo koji način, uključujući i putem automatiziranog sustava biranja telefonskih brojeva kao i na mail adresu ili u Inbox bilo koje druge društvene mreže. Izjavljujete i jamčite da ste vlasnik telefonskog broja koji ste naveli prilikom kreiranja Računa.

Kašnjenja

Može doći do kašnjenja, propusta ili netočnosti u Uslugama, uključujući Sadržaj. Usluge mogu postati nedostupne zbog održavanja ili kvara računalne opreme ili drugih razloga. Slažete se da Rent4Style nije i neće biti odgovoran za takva kašnjenja, propuste, netočnosti ili nedostupnost.

Način plaćanja

Na raspolaganju vam je plaćanje kreditnim kartica. Bit ćete preusmjereni na web mjesto pružatelja PayWay usluga plaćanja.
Diner jednokratno
Master
Visa

Izjava o sigurnosti

HT Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka – Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem “vatrozida” (firewalla).

3dsecure upute za sigurnu internetsku kupovinu

https://www.erstecardclub.hr/hr/pogodnosti/visa-mastercard-pogodnosti/sigurna-i-brza-kupnja-na-internetu-zahvaljujuci-3d-standardu-mastercard-securecode

Informacije ili pritužbe

Ako imate bilo kakvih pitanja ili pritužbi u vezi s Uslugama ili ovim Uvjetima, možete nas kontaktirati na mail adresa. Za sva pitanja u vezi s uslugama ili proizvodima, kontaktirajte nas na mail adresa. Imajte na umu da komunikacija putem e-pošte neće nužno biti sigurna; u skladu s tim ne biste trebali uključivati ​​podatke o kreditnoj kartici ili druge osjetljive podatke u svoju e-poruku s nama.

Ako imate bilo kakvih pitanja ili pritužbi u vezi s Uslugama ili ovim Uvjetima, možete nas kontaktirati na mail adresa. Za sva pitanja u vezi s uslugama ili proizvodima, kontaktirajte nas na mail adresa. Imajte na umu da komunikacija putem e-pošte neće nužno biti sigurna; u skladu s tim ne biste trebali uključivati ​​podatke o kreditnoj kartici ili druge osjetljive podatke u svoju e-poruku s nama.

Rent4Style i Stranka obvezuju se da će sve eventualne sporove koji između njih proizađu glede sklopljenog Ugovora pokušati riješiti sporazumno. U slučaju neuspjeha sporazumnog rješavanja spora Rent4Style i Stranka ugovaraju nadležnost Suda nadležnog prema mjestu Rent4Style sjedišta.

Stranica © 2022 Rent4Style. Sva prava zadržana.

Top