Ti si naša #rent4style djevojka.

Što nositi kao vjenčana kuma?

Ako čitate ovaj članak sigurno ste prošli barem nekoliko trgovina, prošvrljali po ponudi webshopova, razmišljali o šivanju haljine, gledali materijale, ali i dalje niste sigurni što odabrati. Ne brinite niste ni jedini ni čudni. Svi želimo zablistati na dan kada je naša uloga zaista velika, a onda je i odabir sve teži. Ili je haljina prejednostavna ili preupečatljiva ili nije dovoljno dobra, elegantna ili svečana ili je prekratka i preotvorena. Prije nego nastavite čitati vodite računa o tome da ostanete vjerni svom stilu jer samo tako ćete se osjećati ugodno, lijepo i uživati u bitnoj večeri.

Što nositi na vjenčanje najbolje prijateljice?

Rent4Style tu je da vam olakša muku, osim što nećete morati hodati po trgovinama, isprobati 10 haljina i još uvijek razmišljati što i kako mi nudimo tri rješenja. Birali smo ih vodeći se različitim stilovima kako bi se našli u jednom od njih i osjećali prekrasno kako i zaslužujete. Lirika, jedna od najpopularnijih haljina stoji saliveno ako se želite osjećati kao princeza. Uzorak i svijetlo roza boja ostavljaju razigrani dojam, a haljina će vas pomladiti (naravno ako to želite) i za nekoliko godina. Haljina je posebna, upečatljiva, a opet nije previše seksepilna, ne naglašava obline i u njoj ćete se definitivno osjećati ugodno. Prekriva trbuh i bokove, laka je za plesanje, a još ljepša za nošenje.


Ako ipak kao kuma želite istaknuti obline, ali zadržati eleganciju predlažemo dugačku narančastu haljinu u kojoj ako želite možete otkriti dekolte ili ga pak prikriti. Otvorena leđa duboko rezana izuzetno su elegantna i lijepo ističu figuru. Prorez na prednjoj strani ostavlja prozračan dojam haljine koja je idealna za ljetne mjesece i početak jeseni. Ako ste se ipak odlučili držati crne u kojoj se najbolje osjećate, a drugi vas pokušavaju odgovoriti jer crna po njima nije „prikladna“ za kumu, ne brinite. Imamo odličnu haljinu u kojoj ćete blistati. Duboki dekolte, čvrst materijal koji dobro prikriva što treba prikriti i ističe što treba otkriti, još je posebniji zbog volana na samom kraju haljine. Toliko jednostavna, a toliko posebna. Haljinu dodatno istaknite uz upečatljivi nakit. Sve modele možete rentati u našem webshopu, a za sva pitanja i nedoumice stojimo vam na raspolaganju.

Top