Ti si naša #rent4style djevojka.

Kako unajmiti haljinu?

Ljepotice, prije svega dobro nam došla. Ovdje ćeš pronaći sve informacije kako da #rent4style haljina stigne u tvoje ruke.

Iz tjedna u tjedan širimo ponudu kako haljina tako i ostalih komada odjeće. Budi u toku i na našem Instagram profilu @rent4style. Među prvima doznaj što sve stiže u ponudu.

Izaberi proizvod

U našem webshopu čekaju te dostupni proizvodi prikazani kroz fotografiju i video kako bi dobila što točniji uvid u ono što posuđuješ.

Haljine za leto

Izaberi veličinu i datum

Izaberi veličinu (škicni koje je veličine i model kako bi ti bilo lakše usporediti, a pogledaj i recenzije #rent4style djevojaka).

Ako i dalje imaš dvojbi pitaj nas na našim društvenim mrežama ili nam pošalji poruku na WhatsApp. Sada kada znaš veličinu bukiraj željeni datum. Ako je haljina zauzeta, klikni u kalendaru na opciju da ti stigne obavijest ako se oslobodi ili ako nabavimo dodatne zalihe proizvoda.

Nakon naručivanja

Nakon što si naručila haljinu dostavna služba je dostavlja u pravilu u četvrtak na adresu koju si navela i u ponedjeljak dolazi po našoj narudžbi po nju na navedenu adresu (stavi adresu na kojoj ćeš biti u ponedjeljak jer ako haljina nije predana na vrijeme nažalost stižu penali jer ne želimo da kasni idućoj #rent4style djevojci).

Haljine za leto
Haljine za leto

Unajmi, nosi, vrati, ponovi

Haljina stiže čista, vraćaš je nošenu. Ubaciš je u ambalažu u kojoj je stigla s trakicom i ceduljicom i ubaciš u torbu u kojoj je dostavljena. Na poleđini okreneš papir kako bi dostavna služba znala gdje staviti novu ceduljicu. Ne brini, oni će sve isprintati i staviti. U slučaju oštećenja haljinice bit će naplaćena šteta. Haljinu možeš najkasnije naručiti u utorak do 17h ako je dostupna i želiš je za vikend koji stiže. Ako je hitno, a utorak je već prošao javi nam se na neku od društvenih mreža i vidjet ćemo što možemo (a najčešće možemo puno toga). ❤️

RAZMAZI SE UNAJMLJENOM HALJINOM
 • Logo

  ISTRAŽI PONUDU

  Istraži ponudu (širimo je na tjednoj bazi) i sejvaj svoju omiljenu haljinu (dajemo realan prikaz modela kroz fotografiju i video).

 • REZERVIRAJ HALJINU

  Bukiraj svoju ljepoticu na željeni datum.

 • Logo

  OBAVIJESTI ME

  Ako je haljina zauzeta na datum kada ti treba, klikni na OBAVIJESTI ME u slučaju da postane dostupna.

 • Logo

  ČEKAJ DOSTAVU

  Dostavna služba u pravilu haljinu dostavlja u četvrtak i u ponedjeljak po našoj narudžbi dolazi po nju.

 • Logo

  PLEŠI U SVOJOJ LJEPOTICI

  Ne zaboravi okinuti fotku, snimiti video i sve šerati na društvene mreže uz tag @rent4style i hashtagove #rent4style #rent4stylegirls.

 • Logo

  ZAPAKIRAJ I ČEKAJ DOSTAVU

  Nošenu haljinu ubaci u ambalažu u kojoj je stigla, sve što je stiglo ubaci nazad u #rent4style torbu i čekaj dostavu.

Još uvijek imaš pitanje?

 • Pronađi nas na društvenim mrežama

  Pošalji nam poruku na naš Instagram (@rent4style) ili Facebook profil.

 • Pošalji nam mail

  Pošalji nam upit mailom na info@rent4style.com

 • Pošalji nam poruku na WhatsApp

  Uvijek nam se možeš javiti i porukom na naš WhatsApp na broj +385976691110

Top