Ti si naša #rent4style djevojka.

NAJČEŠĆA PITANJA

Jesam li uzela dobru veličinu?

Uz svaki proizvod dostupan je i opis s mjerama grudi, struka i bokova. Osim toga navedeni su i podaci modela kao i veličina proizvoda koji model nosi. Odgovaramo na sve upite vezane uz mjere. Po potrebi moguća je i proba uz unaprijed dogovoren termin u Ivanić-Gradu.

Kada moram naručiti haljinu da mi stigne taj vikend?

Haljinu možete naručiti u utorak do 17h ako je dostupna kako bi u četvrtak bila kod vas. Ako je rok prošao, a proizvod vam je hitan i želite ga, javite nam se da vidimo što možemo, a često možemo puno toga. 😊

Plaćam li pouzećem?

Nemamo opciju plaćanja pouzećem. Sva naplata bit će izvršena preko PayWay-a na našem webu te dostavljaču ništa ne plaćate.

Plaćam li dostavu i prikup?

Veći dio troškova dostave i prikupa snosi tvrtka CARPE VIAM D.O.O. dok manji dio, u iznosu od 40 kn pokriva naručitelj.

Skidaju li se sredstva odmah s računa?

Sredstva se skidaju s računa odmah po rezervaciji proizvoda.

Što ako haljina ne odgovara i nije nošena?

Osoba može odustati od najma Proizvoda uz vraćanje punog iznosa naknade za najam 10 dana prije zakazanog datuma najma. Ako osoba odustane od najma 7 dana prije termina, sredstva će biti vraćena na Korisnički račun u obliku bona kojeg Stranka u punom iznosu može koristiti za idući najam. Ako osoba odustane od najma haljine 2 dana prije dana najma nije moguć povrat sredstava i Stranka je dužna bez odgode o tome obavijestiti Rent4Style. Povrat sredstava nije moguć ni kada je proizvod dostavljen, a nije nošen.

Stigla ti je haljina i ne odgovara ti? Odmah nas kontaktiraj kako bismo poslali dostavnu službu po nju. U našem pravilniku pročitaj koji su uvjeti u slučaju da haljina nije nošena.

Mogu li zamijeniti haljinu ako mi ne odgovara?

Zamjena proizvoda je moguća, ako je drugi Proizvod dostupan i ako postoji dovoljno dugačak rok da Proizvod bude dostavljen na vrijeme.

Što ako uništim haljinu?

Ako haljina nakon vašeg nošenja nije ispravna tj. uništena je plaćate cijelu haljinu u punoj cijeni. Sitna oštećenja kao pad gumba, puknuti cif, rasporeni dio, osigurana su s naše strane.

Trebam li prati haljinu nakon nošenje?

Haljina stiže čista i vraća se nošena. Bitno je zapakirati je u ambalažu u kojoj je i stigla.

Top